Wanneer u via de hoofdingang de boerderij binnengaat staat u in ons zorghotel met restaurant waar u verwelkomd wordt door onze hartelijke gastdames en -heren.

Verdeeld over 2 verdiepingen zijn er 13 appartementen. Allemaal met een unieke indeling en inrichting en uiteraard met lift toegankelijk.
Ieder appartement heeft eigen sanitair met de nodige aanpassingen. Op deze manier kunnen wij op vele zorgvragen inspelen.

Voor wie?

Zorghotel, het woord zegt het al; een hotel waar je zorg kunt ontvangen.
Denk aan respijtzorg, logeeropvang, palliatieve zorg, revalidatie of vakantie met zorg. Van een paar nachten tot een aantal weken/maanden.
Verblijf wordt veelal gefinancierd vanuit een WMO of WLZ indicatie en heel soms, na overleg met de zorgverzekeraar, vanuit de zorgverzekering.

Ons zorghotel kent ook een aantal bewoners die, om uiteenlopende redenen, bij ons wonen.
Ons zorghotel is niet geschikt voor mensen met dementie, hiervoor hebben we een aparte afdeling (zie tabblad ‘Wonen met dementie’).

De zorg

Het zorghotel kent een team verzorgenden en verpleegkundigen welke 24 uur per dag aanwezig zijn. In de afgelopen 9 jaren hebben we ervaring met uiteenlopende zorgvragen.
Door korte lijnen met huisarts en apotheek kunnen we snel de beste zorg inzetten (zoals diverse experts op het gebied van bijvoorbeeld wondzorg of Parkinson maar ook de fysiotherapeut kent de weg).

De gezamenlijke ruimte is tevens ons restaurant. Door mensen van buitenaf naar binnen te halen blijven onze zorghotel gasten nog in de maatschappij.
De gastdames en -heren serveren onze zorghotel gasten en bewoners ontbijt, lunch diner en tussendoortjes. De kok bereidt de lekkerste maaltijden, vers met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin en kas. Zie voor meer informatie over het restaurant het tabblad ‘Restaurant’.

Bent u geïnteresseerd in een verblijf in ons zorghotel of wilt u meer weten?
Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

U mag ook bellen naar de Lijwiekstee; 0598-45 23 33
Onze gastdames en -heren zullen een terugbelverzoek maken.

Neem contact op met de Lijwiekstee