Verslag audit bezoek

Verslag audit bezoek (op 27 juni 2017) door Novicare (door oud-inspecteur IGZ), het verslag is hier terug te lezen.

de Vrienden van de Lijwiekstee

Sinds een jaar bestaat er een stichting de Vrienden van de Lijwiekstee, deze stichting zet zich om het woongenot van de bewoners van de Lijwiekstee te vergroten.
Sinds kort hebben de vrienden van een eigen gedeelte op de site. Hier kunt u meer informatie vinden en ook vriend van ons worden.

Voor meer informatie klik hier

vriendenvanposter

Het familienet

We hebben een nieuw onderdeel op de site sinds vandaag en dat is het familienet, op het moment staat het nog in de kinderschoenen maar we willen het zeer binnenkort afronden.

Op het familienet kunt u foto's en/of video's vinden van de bewoners en/of de activiteiten, kunt u reageren op berichten en zelf eventueel berichten plaatsen, om ook zo contact te houden met uw familie en met het personeel op de Lijwiekstee.

Het familienet is voor de familie en vrienden van de bewoner(s) van de afdeling wonen met dementie. U kunt indien gewenst inloggegevens opvragen aan het personeel van de afdeling. Met deze inloggegevens kunt artikelen bekijken in uw eigen groep (specifieke bewoner + de familie / vrienden) en in de algemene groep van de afdeling.


Het familienet van de Lijwiekstee

de Lijwiekstee

Hoofdstraat 98
9635 AX Noordbroek
T: 0598 - 45 23 33
F: 0598 - 45 04 40
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken

euroteken
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:
Europa investeert in zijn platteland.
Lijwiekstee Noordbroek onderdelen